Модні кольори довгих спідниць

Модні кольори довгих спідниць

Зміст статті:
  1. Вибираємо колір довгої спідниці
  2. Поради

Моделі максі успішно здобули серця дівчат уже багато сезонів тому. Спустившись до нас з подіумів, вони увірвалися в наші сірі будні і зробили їх набагато яскравішими і насиченішими. Зараз у кожної з нас в гардеробі обов'язково знайдеться пара улюблених екземплярів. Але коли доходить до вибору наступної покупки, ми напевно знаємо, який фасон нам точно йде, але губимося і не знаємо, якому кольору віддати перевагу. Тому в цій статті ми поговоримо саме про колір.

Вибираємо колір довгої спідниці

Усі господарі кішок знають, що ці домашні звірята дуже невизначені. В один момент вони нявкають і просяться на вулицю, але варто відчинити перед ними двері, як хвостаті відразу ж замислюються: а чи варто мені, коту, власне, виходити? Те саме відбувається і з дівчатами, які обирають колір майбутньої довгої спідниці. <

Модні спідниці максі можна зустріти на вулиці будь-якого міста: різноманітність квітів та фасонів зводить з розуму і ще більше заплутує вибір тих, кому такий виріб доведеться купити. У цій статті ми поговоримо про модні кольори спідниць максі, щоб вам було легко визначитися з вибором.


Довга спідниця в клітку

Чорна довга спідниця

Модні довгі спідниці в підлогу темного кольору дуже популярні серед дівчат. По-перше, це красиво, а по-друге, «чорне ж струнить». Універсальність цього кольору полягає в тому, що він підходить до всіх. Будь ви брюнетка, блондинка, руда або затята експериментаторка зі своїм кольором волосся, довга чорна спідниця - чудово вам підійде.

Така спідниця чудово виглядає з:

  • блузкою;
  • сорочкою;
  • топом.

Бажано, щоб колір верху був світлим.

Довга біла спідниця

Довга біла спідниця надає ефекту свіжості, вона, як ніколи, затребувана в літній період. Знову ж таки, цей колір також універсальний і підійде будь-якій дівчині, тому якщо вам сподобалася якась біла спідничка, купуйте її не замислюючись!

Вона ідеально поєднується з:

  • сорочкою;
  • футболкою або майкою;
  • блузою;
  • топом;
  • картатим одягом.

Довга спідниця червона

Верх, в принципі, може бути будь-якого кольору.

Увага: завжди пам'ятайте, що білу спідницю найлегше забруднити, особливо, якщо вона довга. Тому уважно слідкуйте за виробом.

Довга синя спідниця

Модні довгі спідниці синього кольору також зустрічаються повсюдно. Синій у багатьох асоціюється з морем, цей колір візуально «освіжає» свою носійку. Він ідеально виглядає на дівчат високого зросту зі стрункою або середньостатистичною фігурою. Такі спідниці поєднуються практично з будь-яким одягом, дозволяючи поекспериментувати з образом.

З взуття під довгу синю спідницю можете вибрати босоніжки на низькому ходу або взуття на платформі або підборах.

Як особливість вашому образу підійде велика містка сумка або простий клатч. Експериментуйте, як хочете, адже синій одночасно наближений і до світлих і темних тонів, що робить його відповідним практично під усе.

Довга зелена спідниця

Що вам спадає на думку, коли ви уявляєте зелений колір? Мабуть, трава, як у пісні «земля в ілюмінаторі». Зелений – сутність природи, її свіжості. Така спідниця поєднуватиметься з будь-яким верхом, головне - зберігайте колірну гармонію. Топи, сорочки, блузки, футболки, пуловери, жакети, піджаки, кардигани - все це відмінно поєднується із зеленою спідницею.

З взуття ви також можете вибрати будь-що: як туфлі на низькому ходу, так і що-небудь на платформі або високих підборах.

Довга спідниця синя

Поради

Будь-які спідниці чудово поєднуються з різними аксесуарами. Грамотно підібрані сережки позитивно відіб'ються на вашому образі, а симпатичне кольє додасть вам родзинку.

Ніколи не забувайте, що ви можете доповнити спідницю також і макіяж. Біла спідниця = червона помада, синя спідниця = лілова помада і т.д. А красиво підведені очі підійдуть до будь-якого одягу.

Насамперед звертайте увагу на те, як сидить спідниця, а вже потім на її відтінок. Завжди можна знайти варіанти, які і за фігурою, і за кольоровим оформленням вам підійдуть.

Вибираючи спідницю, зважайте на свою думку, а не думки ваших подруг на цей рахунок. Те, що вам подобається, і носіть.

От і все. Сподіваємося, стаття хоча б трохи допомогла вам подивитись на спідниці інакше та визначитись із кольором!

 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: