Літні весільні сукні

Літні весільні сукні

Зміст статті:
  1. Розмаїття фасонів, тканин, силуетів
  2. Довгі літні весільні сукні – втілення елегантного стилю
  3. Короткі моделі – вибір сміливих наречених

Літнє весілля, ніби яскрава мозаїка, складається з яскравих романтичних фрагментів, квітучих пейзажів, хвилюючих фраз. Центральна ланка святкової події – чарівна наречена. До неї прикуті погляди, вона – у фокусі об'єктивів, відеокамер. Красу головної героїні урочистостей підкреслює розкішне плаття, обволікаючи ніжною хмарою граційну фігурку. Яке ж вбрання віддати перевагу для чарівного образу в спекотні дні? На віртуальних вітринах представлені витончені літні весільні сукні 2016 різноманітного фасону, стилю, декору.

Вишукане вбрання підбирають, враховуючи формат заходу – пишне торжество чи церемонія у колі близьких друзів. Грамотно підібрана модель повинна:

  • акцентувати переваги фігури нареченої;
  • відповідати кольоровому рішенню урочистості;
  • підходити до стилю весілля;
  • відображати індивідуальність нареченої.

На вибір чарівних наречених – розкішні моделі з ефектним декором, витончено романтичні або весільні сукні на літо лаконічного силуету, що підкреслюють витонченість жіночних ліній.

Різноманітність фасонів, тканин, силуетів

Моделі вражають різноманітністю колірної гами, оригінальною геометрією крою, ефектними тканинами. На вибір нареченої - варіативні фасони, у тому числі вбрання:

  • довгі;
  • короткі;
  • зі шлейфом;
  • коктейльні.

Вишуканий бавовна, витончене мереживо, повітряний шифон - чудові текстильні матеріали забезпечать неперевершеність весільного вбрання. Різноманітна і палітра кольорів виробів. Традиційний білий колір, як і раніше, популярний серед наречених. Він ефектно виглядає у моделі класичного крою, відтіняючи красу юності. Для тематичної урочистості підбирають нестандартну палітру кольорів – небесно-блакитну, ніжно-рожеву чи бузкову. Для свята у вінтажному стилі підійдуть моделі відтінку айворі. Теплі відтінки кремового у поєднанні з розкішним фасоном підкреслять шарм вишуканого образу нареченої.

Довгі літні весільні сукні – втілення елегантного стилю

Моделі до статі є класикою жанру. Вони ефектно виглядають у русі, підкреслюючи плавність жіночих вигинів, виграшно виглядають на фотографіях. Для спекотних днів ідеальним варіантом стануть моделі, що оголюють плечі. Дизайнери пропонують найрізноманітніші довгі фасони:

  • у грецькому стилі;
  • А-силуету;
  • пишні;
  • зі шлейфом;
  • силуетні (русалка).

Мрієте бути в образі романтичної принцеси? Тоді облягаюче бюстьє у тандемі з повітряною спідницею – для вас! Витончений корсет - витончена деталь пишної сукні - підкреслить крихкість стрункої панночки, володарці розкішних форм надасть граціозності. <

Чи плануєте скромну церемонію в романтичній обстановці? Найкращим вибором стане сукня на розпис у грецькому стилі. Підвищена лінія талії ненав'язливо акцентує груди, відтіняючи шарм жіночності.

Короткі моделі – вибір сміливих наречених.

Особливу нішу в модних bridal-колекціях займають практичні вкорочені вбрання. Вони знадобляться і після святкової урочистості. В ефектній сукні можна блищати на корпоративі, дружньому паті, коктейльній вечірці. Короткі літні весільні сукні дарують нареченій свободу рухів, демонструючи невимушеність та привабливу експресію. Відмінним рішенням стають моделі-трансформери. Легкий помах руки – і довге вбрання перетворюється на витончене кокетливе міні, підкреслюючи стрункість жіночих ніжок.

Широкий асортимент стильних літніх суконь для нареченої дозволить створити образ мрії. Романтичний. Приковує погляди. Неперевершений. У каталозі нашого інтернет-магазину відповідну модель знайде будь-яка наречена - юна ексцентрична модниця, володарка розкішних форм, шанувальниця елегантного стилю.

 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: