Мереживні весільні сукні

Мереживні весільні сукні

Зміст статті:
  1. Трендові мереживні весільні сукні 2016
  2. Кращі фасони мереживних весільних суконь
  3. Поради з кольорової гами

Тонке мереживо завжди асоціювалося з жіночними романтичними образами. Тому цей матеріал уподобали дизайнери весільних суконь. Сучасні нареченої все частіше відмовляються від надмірної «святковості» та пишності суконь, від незграбних кринолінів та великої кількості декору. У тренді — мереживні весільні сукні, які роблять наречену аристократичної леді.

Трендові мереживні весільні сукні 2016:

З мереживним шлейфом

Відкриті плечі, облягаючий верх, вузька багатошарова спідниця в підлогу, що переходить у нескінченний шлейф – образ для елегантної класичної нареченої. Його підкреслять зібране в пучок волосся та акуратний букетик. Шлейф красиво виглядатиме на приталених силуетах, на кшталт улюбленої «рибки», а також на моделях з корсетом і пишною спідницею А-силуету.

З мереживним верхом

З'єднання тонкого мережива у верхній частині виробу із щільним матеріалом спідниці виглядає дуже стильно. Лінія ключиць та декольте стає невагомою та жіночною. Ажурний декор не потребує аксесуарів: достатньо буде маленьких «цвяхів» у вухах. Мереживна вставка нашивається поверх V-подібного або рівного вирізу сукні. Цікаво виглядають моделі з ажурними лямками.

З мереживними рукавами

Наречені купують весільні сукні з мереживом та рукавами для урочистостей у прохолодну пору року. Ефектно виглядають моделі, в яких мереживні вставки у верхній частині переходять у довгий рукав або рукав 3/4. Виріз «човник», що відкриває лінію плечей, теж гарно поєднується з рукавами. До таких фасонів підійдуть високі укладання, а з аксесуарів - тільки сережки та колечко.

З мереживною спиною.

Такі туалети створюють ефект оголеності, але виглядають елегантно. Мереживо може закривати всю спину або повторювати контури вирізу. Спереду сукня має бути закритою, а силует приталеною. Щоб образ був завершеним, варто вибрати рукавички та фату з такого ж мережива, яке використовувалося для пошиття сукні.

Найкращі фасони мереживних весільних суконь

Не всі мереживі весільні сукні виглядають красиво. Вибираючи вбрання, нареченій потрібно пам'ятати просте правило: чим простіше фасон мереживного плаття, тим воно виглядає благородніше. Ідеально підійдуть:

Рибка

Струнким дівчатам із правильними пропорціями фігури підійде фасон «рибка». Вибирайте моделі із щільних тканин та з бездоганним кроєм. Декор мереживом є у верхній частині, на рукавах або спинці. "Рибка", повністю зшита з мережива, теж виглядає виграшно у поєднанні з щільним атласним чохлом.

Годе

Така модель облягає стегна, а потім переходить у пишну спідницю. В ажурному виконанні воно виглядає бездоганно! Особливо з корсетом і без рукавів. Рік також підійде струнким дівчатам, які не бояться візуально надати стегнам пару сантиметрів.

Прямий силует

Мереживні варіанти прямого силуету більш універсальні, ніж «рибка» і рік. Вони не обмежують рухи, маскують недоліки в ділянці стегон, зміщуючи акцент на талію та зону декольте. Також універсальна їхня верхня частина - з рукавами і без, з декольте або вирізом на спині.

Поради щодо колірної гами

Крім фасону, весільні сукні з мереживом відрізняються за кольором. Світловолосим та світлошкірим нареченим підійдуть кремові, персикові та перлинні відтінки. Шатенкам до обличчя мереживо відтінку айворі. На засмаглій і смаглявій шкірі чудово виглядає бежевий колір з рожевим відтінком. Білошкірим дівчатам протипоказано біле мереживо, а ось власницям оливкового кольору шкіри воно підійде. Сучасні нареченої можуть відійти від звичних відтінків весільних суконь, вибравши блакитне, персикове або рожеве мереживо.

 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: