Мереживні боді в базовому гардеробі

Мереживні боді в базовому гардеробі

Зміст статті:
  1. Розмаїття дизайнерських моделей
  2. Біллювий стиль – актуальний тренд сезону

Елегантне боді – гармонійний симбіоз нижньої білизни та верхнього одягу. Стало модним порівняно недавно, воно підкуповує вишуканими лініями крою, стильним дизайном, витонченим декором. А якщо це вироби з дизайнерських колекцій, то їхня привабливість збільшується подвійно. Ефектна спідня білизна - боді мереживне спокушає і провокує, підкорюючи витонченими лініями. Еластична тканина забезпечує бездоганну посадку виробу, а ажурний флористичний візерунок акцентує шарм жіночності.

Вперше боді було представлено в США у 50-х роках модним фешн-дизайнером Клер МакКарделл і нагадувало силуетом звичайну футболку. Потім цей елемент гардероба втратив свої позиції і в 80-х роках з'явився в колекціях у вигляді моделюючої нижньої білизни, що стягує. Тріумфальне повернення боді з мереживом відбувається у 2010-му році, представивши у вигляді ефектної комбінації шовку, атласу, ажурних вставок, втілюючи потаємні мрії та зухвалі фантазії. Жіночі вироби більше не приховують під одягом, а впевнено демонструють оточуючим.

Елегантні боді – різноманітність дизайнерських моделей

Кількість речей, що формують базовий жіночий гардероб, невпинно зростає. Серед них зустрічаються водолазки боді, блузи-боді, моделі, що нагадують сорочку. Все частіше мереживне боді стає частиною верхнього одягу. Вироби з ажурними деталями вдало комбінуються із брючками, джинсами, спідницями; ефектно виглядають у комплекті з піджаком.

Розрізняють моделі:

  • з довгим рукавом;
  • з коротким;
  • з чашками;
  • з відкритою спиною.

Вироби із щільного еластичного матеріалу із довгими рукавами – незамінна деталь зимового гардеробу. Вони м'яко облягають тіло, зігріють холодним днем, захистивши поперек. Зручна застібка забезпечить комфорт у носінні, а спеціально оброблені шви – зовнішню привабливість виробу. Істотний плюс комбідресу: він не виглядає з-під штанів або спідниці, зминаючи неестетичні складки.

Особливу нішу займають боді з мереживом, що налаштовують на романтичний лад. Плануєте спокушати та чарувати? Для вас – вишукане боді з гіпюровими вставками, з мереживним верхом, кокетливими рюшами. У комбінації з розкішною спідницею або ошатними брюками вони складуть виразний урочистий комплект. Моделі з відкритою спиною, декоровані фактурним мереживом, замінять ефектне вбрання для світської тусовки, коктейльної паті чи дискотеки. Кокетлива спідничка з воланами або спадаюча до підлоги - і готовий шикарний вечірній образ - інтригуючий і чуттєвий. <

Стане в нагоді мереживна білизна боді і в повсякденних буднях. Стильний піджачок, строга спідниця, впевненість у погляді - і сформований виразний офісний образ. Елегантний комплект не вибиватиметься з рамок суворого дрес-коду, лише ажурна вставка, що майнула у вирізі піджака, пробудить нескромні фантазії. Водолазка-боді з коміром-стійкою доречна в лаконічному діловому іміджі. Про її приналежність до нижньої білизни натякне хіба що ідеальна посадка по фігурі.

Білизняний стиль – актуальний тренд сезону

Напівпрозорі топи на тонких лямках, повітряні сукні-комбінації, витончене

Елементи стиль білизни можна зустріти і в гардеробі респектабельних бізнес-вумен. Витончена мереживна білизна боді вдало поєднується з діловими костюмами, спідницями із завищеною талією. В основі виробів – тонкий шовк, шифон, еластичний стрейч, атлас. Важливий нюанс: матеріал має бути непрозорим. Тканина вигідно облягає силует, не даючи розглянути зайвий.

Асортимент вишуканих боді, представлених в інтернет-магазині, дозволить модницям підібрати модель, що відображає елегантність і естетичне чуття.<

 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: