Як підібрати сукню за типом фігури

Як підібрати сукню за типом фігури

Ні для кого не секрет, що те саме плаття на кожній дівчині виглядає зовсім по-різному. Це залежить насамперед від вашої фігури та кольоротипу.

Підібрати сукню на будь-який тип фігури можна в href="https://www.royal-butik.com.ua/platja/vechernie-platya" style="font-size: 16px;font-weight: bold;">нашому каталозі вечірніх суконь, а в цій статті ми постараємося максимально просто розповісти, на що слід звернути увагу при виборі вбрання,& nbsp;щоб приховати її недоліки та підкреслити переваги.

Отже, як визначити тип фігури:

Вечірня сукня для струнких

1. Стрункі, худорляві.

Визначити що ви струнка можна досить легко – якщо у вас дрібні суглоби, довгі ноги та руки, вузькі плечі, та «плоскі» груди та попа. Обсяг ваших стегон і грудей не особливо відрізнятиметься від обсягу талії. Звичайно, вам підійде більшість моделей одягу.
Ну а для того щоб зробити образ більш витонченим, а фігурі надати бажаних жіночних форм, рекомендуємо підбирати фасони з різними воланами, жабо або об'ємними прикрасами. Такі моделі суконь додадуть вашій фігурі жіночності. Тільки не забувайте робити акценти на талії, щоб сукня не висіла на вас мішком. Ідеальний варіант це, звичайно ж, широкий пояс. Відмінно будуть виглядати вбрання з відкритою спиною і не надто глибоким декольте. Візуально збільшити погруддя допоможуть ефектні прикраси в зоні грудей.

 
Вечірня сукня для вузьких стегон

2. Атлетичний тип фігури

Атлетична статура – це, перш за все, широкі плечі та вузькі стегна, які доповнюються м'язовими рельєфами на руках, ногах та животі. У вас велика перевага перед іншими типами фігур, по тому, що ваше тіло знаходиться в хорошому тонусі, і ви можете дозволити собі одягнути все, що завгодно, не турбуючись за зайві складки, боки або обвислі руки. Проте, багато дівчат сильно комплексують із цього приводу, почуваючи себе не жіночними.
Без паніки! У вас є те, чого немає в інших – покажіть свої довгі стрункі ніжки, вибираючи сукні довжини міні або з асиметричним низом. М'які тканини, що струмують, додадуть вашому вигляду жіночності і граціозності. А збірки на спідниці додадуть обсягу стегнам. Робіть ставку на квіткові принти та мереживо – це пом'якшить ваш образ і зробить його романтичним. <

 
Тип фігури пісочний годинник вечірня сукня

3. Тип фігури пісочний годинник

Як визначити чи є ваша фігура таким бажаним типом як пісочний годинник: об'єм грудей і стегон повинен мати відмінності не більше 5%, а талія яскраво виражена на їх тлі.<

Але, незважаючи на те, що цей тип є еталоном жіночності в усьому світі, потрібно бути дуже обережними при виборі вбрання. Дівчатам з пишними формами та вузькою талією слід вибирати вбрання з акцентом на талії. У жодному разі не зупиняйте свій вибір на прямих силуетах, оскільки це додасть огрядності вашій фігурі. Перевагу варто віддавати виключно збалансованим вбранням, оскільки вам легко порушити правильність пропорцій своєї фігури. Звичайно ж, сукні, що облягають, - ідеальний варіант. Вони підкреслять природну красу і будуть неймовірно сексуально.

 
Вечірня сукня для типу фігури груша

4. Тип фігури груша.

Якщо ви володарка такої «фруктової» фігури, значить у вас, безсумнівно, вузькі плечі, невеликі груди та широкі стегна.   Вам чудово підійдуть вбрання з об'ємним верхом та акцентом на талії. Вибирайте сукні з незвичайними рукавами та рюшами. Спідниця може мати прямий силует, але не в жодному разі не повинна сильно облягати фігуру або бути звуженою до низу. Різні жакети і болеро добре допоможуть збалансувати фігуру, але важливо, щоб вони були приталені і трохи вище, ніж середина стегна. Уникайте всього, що візуально розширить стегна – спідниці та штани з низькою посадкою, блузки, які доходять до середини стегна. Горизонтальні лінії у цій частині спотворюватимуть вашу фігуру.

 
Плаття для фігури яблуко

5. Тип фігури яблуко.

Характерний для дівчат, у яких об'єм талії такий самий або навіть більше ніж груди та стегна. Зазвичай, володарки таких фігур мають досить стрункі ноги.
На вас чудово будуть виглядати фасони суконь прямого силуету довжиною вище коліна, в тандемі з підборами, які покажуть ваші стрункі ноги і відвернуть увагу від живота. Вибирайте штани світлих та яскравих відтінків, щоб відвернути увагу від верхньої частини. Ніколи не носіть об'ємний верх. Блузи та светри повинні мати силует, що не облягає, але досить приталений.

 

Під час підбору вбрання завжди варто враховувати недоліки своєї фігури, які є абсолютно у кожного. Більш того, обравши правильний шлях і вміло створивши свій образ всі недоліки легко можна перетворити на переваги або, принаймні, родзинки. Підібрати сукні на кшталт фігури вам з радістю допоможуть наші консультанти.  Не соромтеся ставити запитання, що вас цікавлять, довіряйте професіоналам. І тоді завжди виглядатимете гідно.

 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: