Як вибрати випускну сукню?

Як вибрати випускну сукню?

Щорічно незабутні враження від свята випускного балу одержують десятки тисяч випускниць. Підготовку до такої важливої події у шкільному житті дівчатка починають заздалегідь, наглядаючи гарне вбрання. Унікальні, у всіх сенсах цього слова, сукні на випускний - головна мета покупки, адже потрібно виділитися на тлі інших.

Підбираючи модель вбрання, важливо дотримуватися не загальноприйнятих модних тенденцій, а робити вибір, виходячи зі своєї зовнішності та постаті. Роял-бутік надає величезний вибір різних фасонів, і ви зможете вибрати відповідну саме вам випускну сукню, а наші досвідчені консультанти вам в цьому допоможуть. Нижче представлено декілька моделей, ну а повний асортимент можна подивитися в нашому каталозі.

Випускна сукня у грецькому стилі Синя випускна сукня Червоне випускне сукня Випускна сукня без бретелей  Випускні сукні 2015  Ментолова випускна сукня

 

Пам'ятайте, що не всім однаково йдуть довгі чи короткі моделі, тому потрібно постаратися підібрати ідеальний варіант для чудового результату. Дівчатам, які мають проблеми із зайвою вагою чи навпаки, надто худорлявим - ідеально підійдуть довгі моделі. Вони приховують проблемні ніжки і зроблять ваш силует більш пропорційним. Власницям ідеальних фігур однаково підійдуть сукні будь-якої довжини, але звичайно краще вибирати з коротких моделей. Чому? По-перше, так ви не зіллєтеся з натовпом. А по-друге - хто знає, як довго ви зможете "хвалитися" ідеальними формами.  Якщо все зробити правильно, то вийде неперевершений образ, що підкреслює індивідуальність дівчини.

Зовсім нелегка справа - купити випускну сукню, яка б задовольняла всі побажання старшокласниці. Дівчата прагнуть виглядати дорослішими, тому часто роблять помилки при виборі вбрання. Серед найбільш грубих:

  • Невідповідна довжина
    Занадто коротке сковуватиме рухи при ходьбі та танцях, його доведеться постійно смикати. А у випадку з довгим ви ризикуєте порвати поділ, наступивши на нього каблуком, зачепитися при піднятті сходами, виході з автомобіля, і навіть впасти.
  • Відвертий та вульгарний образ
    Глибоке декольте чи надмірно прозора тканина викличе низку критики та засудження з боку викладачів, батьків та суперниць. Не варто зловживати такими жіночими хитрощами, якщо не хочете поставити хрест на своїй репутації.
  • Дискомфорт у використанні та непрактичність
    Наявність підкладок з "кусається" тканини, обручів або великої кількості оборок може неабияк зіпсувати вам вечір. Погодьтеся, втрачається весь сенс урочистості такого очікуваного вечора, якщо всі ваші думки зводитимуться до того, щоб швидше зняти цю незручну сукню.

Туалет для шкільного балу повинен підкреслювати легкість та романтичність власниці, а головне – її юність та ніжну красу. Актуальними серед безлічі нарядів є випускні довгі сукні, які можуть мати як простий фасон, так і незвичайне дизайнерське рішення. Дані моделі не вимагають великої кількості прикрас, адже вони вже й так виглядають чепурно через свою довжину. У цьому випадку дуже красиво виглядають легкі тканини - шифон, атлас, мереживо.

Звернути увагу потрібно і на колірну гаму. Дівчатка можуть використовувати як однотонні вбрання, так і з принтами, які з кожним роком стають популярнішими. Дозволяється вибір чорного туалету, але при цьому потрібні яскраві аксесуари. Шикарні вечірні випускні сукні необов'язково мають бути дорогими. Старшокласниці цілком можуть підібрати вбрання відповідної цінової категорії. Завдяки величезному вибору вечірніх туалетів на будь-який смак, випускниці мають можливість підібрати відповідну модель, не прикладаючи особливих старань.

Ще одним моментом, що стоїть на особливу увагу, є особистий смак. Навіть якщо сукня не особливо підходить за типом фігури, але дівчина почувається в ній принцесою - отже, потрібно купувати. Може допомогти вибрати гарні випускні сукні інтернет магазин, де надано увазі покупців величезний асортимент вбрання. Випускний вечір лише один раз у житті і всі гідні бути на ньому найкрасивішими та найщасливішими.

Наш інтернет-магазин з радістю надасть Вам допомогу у виборі сукні. Демократичні ціни та різноманітність моделей нікого не залишить байдужим. Досвідчені консультанти допоможуть підібрати фасон та колір, а замовлення буде безкоштовно доставлено до вас у найкоротші терміни. Вибирайте сукню своєї мрії у нашому каталозі.

 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: