Як підібрати фасон вечірньої сукні

Як підібрати фасон вечірньої сукні

Зміст статті:
  1. Як правильно вибрати вечірню сукню
  2. Підбираємо вечірню сукню за типом фігури
  3. Яку вечірню сукню вибрати

Дотримуватися правильного балансу між фасоном виробу та перевагами вашої фігури – це критерій номер один при виборі вечірньої сукні. Щоб знати, які фасони підходять саме вам, потрібно розуміти їх особливості і на якій частині фігури вони акцентують увагу глядача.

Облягаюча вечірня сукня Вечірня сукня А силует Вечірня сукня русалка Пишна вечірня сукня

Давайте розберемося, які бувають фасони вечірніх суконь:

  • облягаючі моделі (сукні-футляри);
  • русалка (ще їх називають рибка);
  • А-силуету (трапеція);
  • кімоно (кажан);
  • бебі-дол;
  • пачка (пишна сукня);
  • балон;
  • сорочка.

Як правильно вибрати вечірню сукню

Дуже важливо дотримуватися дрес-коду заходу, на який вас запросили, і вибрати правильне за стилем вечірня сукня. Давайте розберемося, якими вони бувають і на яких заходах їх можна зустріти.

Основні стилі вечірньої сукні:

 Класична вечірня сукня

Класичний або стиль мінімалізм

Стримана, проста по крою вечірня сукня, яка не містить помітних елементів і великого декору. Силует такого вбрання може бути прямим або облягаючим (футляр). Ідеальний варіант для офіційних прийомів.

У грецькому стилі

Повинно бути виконано, безсумнівно, з легкої тканини, що струмує, з акцентом на талії або пояском під грудьми. Таке вбрання досить універсальне і буде доречне практично на будь-якому заході.

Бальне або принцеса

 Вечірня сукня у грецькому стилі

Характеризується облягаючим верхом та досить пишною спідницею. Таке вбрання можна одягнути тільки на випускний вечір або на бал з відповідним дрес-кодом, інакше ви будете виглядати в ньому досить безглуздо.<

В силі ампір

Відмінна риса такого вбрання – сильно завищена лінія талії, або спідниця, що починається під грудьми. Таке вбрання візуально додає зростання своїй володарці та приховує всі недоліки фігури. Сукня даного фасону можна надіти на будь-який захід.

У романтичному стилі

Вечірня сукня комбінація

Для справжніх кокеток - відрізняється великою кількістю оборок, рюшів, драпірувань, використанням легких тканин і мережива, жабо, бантиків і вишивки. Характерними є і кольори такого вбрання – блакитний, рожевий, білий та всі пастельні відтінки. Також можливі всілякі принти. Ідеальним такий наряд стає для дівич-вечора.

Сукня-комбінація

Вечірнє вбрання, яке запозичило деякі елементи нижньої білизни. Це може бути відстрочене бюстьє, відкрите декольте, мереживні оздоблення, використання прозорих тканин, через які проглядається спідня білизна. Досить сміливе і зухвале вбрання, яке може надіти не кожна дівчина. Такі сукні дозволені для сценічних образів або на заходи з вільним дрес-кодом та епатажною публікою.

Підбираємо вечірню сукню на кшталт фігури

Мода на головний предмет жіночого гардеробу змінювалася спочатку століттями, потім десятиліттями, а зараз і зовсім дає нам сюрпризи з кожним сезоном. Але ніколи раніше жінка не була така вільна у виборі сукні, як на сьогоднішній день. Різноманітність стилів та фасонів дає кожній з нас можливість виразити себе та своє бачення краси.

Єдина умова, якої ми повинні дотримуватися – це правильно вибрати сукню, яка підходить нашому типу фігури. Важливо: бути чесним перед собою та правдиво оцінити всі свої переваги та недоліки. Якщо ви готові, тоді поїхали!

Для фігури пісочний годинник/h3>

Ідеальні пропорції тіла – коли у вас осиня талія, а об'єми грудей та стегон однакові. На вас шикарно виглядатиме практично будь-яка сукня. Ви можете сміливо експериментувати зі стилями та фасонами, проте завжди пам'ятаєте про дотримання балансу в силуеті вечірньої сукні, адже його можна легко порушити навіть вам. Звичайно ж, маючи таку фігуру просто гріх не показати її оточуючим – ідеальними сукнями для вас стануть фасони годе, русалка та футляр.

Для фігури груша

Якщо ваша фігура це досить вузькі плечі, широкі стегна та наявність живота, вам необхідно збалансувати силует за допомогою досить об'ємного верху. Це можуть бути всілякі рюші, волани, жабо та яскравий декор. Потрібно будь-якими шляхами уникати драпірувань і будь-яких об'ємних елементів в області живота та стегон.

Для фігури трикутник

Якщо ви володарка пишного погруддя і досить вузьких стегон - ідеальним варіантом стануть сукні в стилі ампір. З їхньою допомогою ви підкреслите груди – головну гідність своєї фігури, і, звичайно ж, приховаєте недоліки – вузькі стегна.

Для фігури яблуко/h3>

Якщо найбільший обсяг у вашій фігурі – це талія, значить ви володарка кулястої яблучної фігури. Головна функція вечірньої сукні у вашому випадку – візуально зробити фігуру стрункішою, що може бути досягнуто за допомогою вертикальних візерунків чи оздоблення. Також вітаються моделі із завищеною лінією талії, тому стиль ампір – саме те, що потрібно. У жодному разі не можна одягати сукні з акцентом на талії.

Для фігури прямокутник

Таку фігуру ще називають Н-силует. Відмінний тип цієї фігури - малопомітна або взагалі не відчутна різниця між об'ємами грудей, талії та стегон. Ви можете бути досить струнка дівчина, але без вираженої лінії талії. Основне завдання у виборі сукні на вечір – створити видимість талії або приховати рельєфи фігури. З цим завданням чудово справляються двоколірні сукні, геометричний малюнок яких повторять «пісочний годинник». Добре будуть виглядати на вас моделі з обрізною обрізною спідницею. Якщо ж ви вирішили не наголошувати на талії, відмінним варіантом стане силует-трапеція або пряма, злегка приталена сукня.

Яке вечірнє плаття вибрати

Яку вечірню сукню вибрати

Тут безперечно варто керуватися не лише рекомендаціями фахівців, а й власним смаком. Святкова сукня має створювати атмосферу свята не лише зовнішнім виглядом, а й емоціями. Адже найважливіше не те, що на вас надіто, а те, як ви себе в цьому відчуваєте.

Завжди згадуються слова Софі Лорен:

«Жінка, твердо впевнена у своїй красі, зуміє зрештою переконати в ній усіх інших»

 

Якщо у вибраному вами вбранні ви почуватиметеся комфортно, впевнено та привабливо – ви зумієте переконати в цьому всіх оточуючих. Тому завжди при виборі вбрання слухайте себе та свій внутрішній голос. Яку б шикарну сукню не вибрали для вас стилісти, ви не будете в ній красиві, якщо на вашому обличчі не буде посмішки – адже це головна прикраса жінки.

 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: