Фасони коротких випускних суконь

Фасони коротких випускних суконь

Зміст статті:
  1. Короткі пишні випускні сукні.
  2. Мережеві короткі випускні сукні.
  3. Короткі сукні зі шлейфом на випускний.

Незважаючи на давно усталену думку про те, що випускне вбрання має бути обов'язково довжиною в підлогу, останніми роками все більшою популярністю користуються короткі моделі. Насамперед, у них зручно танцювати на випускному балі, виглядають вони досить ефектно. За умови правильно підібраного фасону такий варіант вигідно підкреслює всі переваги дівочої фігури. Багато сучасних дизайнерів у своїх останніх колекціях пропонують саме короткі випускні сукні.

Серед трендових моделей нинішнього сезону можна виділити відразу декілька.

Короткі пишні випускні сукні

Фаворитом серед модниць по праву вважається короткі пишні варіанти в стилі ретро або шістдесятих. Воно підійде дівчатам із витонченою талією та довгими стрункими ногами. Така модель має облягаючий верх і пишний низ зі спідницею, виконаною у вигляді дзвону, рюшу, оборок, пліссе або балетної пачки. Тут головний акцент робиться на пишну спідницю, тому, щоб не зіпсувати весь образ, аксесуари повинні бути скромними та лаконічними.

Короткі пишні випускні сукні порадують різноманітністю кольорів. Це і однотонні моделі рожевого, кремового, білого, золотого, блакитного та інших пастельних кольорів, а також сукні з ефектом амбре або контрастного забарвлення з темним верхом та світлим низом або навпаки. Як обробку можуть використовуватися стрази, мереживо, вишивка, драпірування та інші деталі декору. Красиво виглядає яскравий пояс або бант на талії. Такий фасон - це відмінне рішення для сміливих, активних, трохи зухвалих представниць прекрасної статі.

 

Мереживні короткі випускні сукні

Романтичним та ніжним натурам дизайнери пропонують мереживні короткі сукні на випускний. Вони підкреслять жіночність та крихкість дівчини, при цьому створять якусь загадку в її образі. Таке вбрання може бути повністю або частково виконаним з мережива, наприклад, мати ліф або спину, оброблену мереживом, а також мереживну спідницю, рукави і т.д. Найчастіше для пошиття використовується гіпюр або мереживо шантильї. Останнє приховує всі недоставки і підкреслює переваги фігури.

Для дівчат з ідеальними формами найкраще вибрати мереживну сукню облягаючого силуету. А тим, кому є що приховувати – модель типу футляр чи дзвін. Що стосується колірної гами, то, як і раніше, популярні чорні, білі або кремові відтінки. Однак, це не означає, що не можна вибрати вбрання більш яскравого та незвичайного забарвлення, наприклад, червоного або бузкового.

 

Короткі сукні зі шлейфом на випускний

Модною новинкою останніх років по праву вважають моделі, в яких пишну або пряму міні-спідницю продовжує довгий шлейф. Він може бути прозорим, напівпрозорим чи матовим, а також мати різну довжину. Дуже часто його прикрашають рюшами, квітами, листям, вишивкою, драпіруванням, паєтками, принтами та іншим, тим самим привертаючи увагу оточуючих саме до цієї деталі вбрання. Така модель виглядає розкішно і здатна зробити з дівчини справжню королеву.

Для зручності багато дизайнерів пропонують вбрання зі знімним шлейфом, який у розпал веселої вечірки можна зняти та віддатись запальним танцям. Фасон з асиметричною експерти рекомендують поєднувати з витонченими босоніжками на високому підборі та оригінальним клатчем.

Таким чином, при виборі вбрання не варто обмежувати свою увагу лише довгими сукнями. Багато міні-моделей здатні скласти їм гідну конкуренцію, зробивши дівчину чарівною. <

 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: