Довгі зимові сукні: зима 2017

Довгі зимові сукні: зима 2017

Зміст статті:
  1. Довгі зимові сукні 2017. Фасони
  2. Моделі зимових довгих суконь

Зимове плаття з мереживом

Взимку набагато складніше створювати жіночні романтичні образи, але справжні модниці складнощів не бояться. Вони одягають стильні довгі зимові сукні, в яких при цьому тепло. Доповнюють їх черевиками на підборах, ефектною шубкою або пальто - і вирушають у своїх справах у шикарному образі. <

Довгі зимові сукні 2017

Зимова сукня має бути теплою і практичною. Найкращі тканини для холодної пори року — оксамит, велюр, вельвет, трикотаж, ангора, шерсть і напіввовняна тканина. Уникайте занадто тонких тканин, інакше вони зайво облягатимуть фігуру, включаючи колготки та нижню білизну. У складі сукні максі може бути поліестер. Тоді воно буде менше розтягуватися і довше збереже первозданний вигляд після прання та прасування. <

Фасони зимових довгих суконь:

Сукня панчохи

Це найсексуальніша і спокусливіша модель. Ідеальна довжина для нього - трохи нижче за коліно. У 2017 році вибирайте сукню панчоху із щільного трикотажу з горловиною, як у водолазки, та довгим рукавом. Але враховуйте, що воно виграшно виглядатиме лише на стрункій підтягнутій фігурі.

Зимове плаття з довгим рукавом

Сукня комбінація

Білизняний стиль не залишає модні п'єдестали навіть взимку. У тренді комбінації з оксамиту або костюмної тканини з додаванням вовни, декоровані мереживом. Їх носять з білими сорочками та водолазками під масивні черевики або чобітки на шпильці.

Сукня светр

Довга сукня великої в'язки - найтепліша і затишна модель. Щоб фігура не здавалася об'ємною, можна виділити талію широким ременем. Такий варіант ефектно виглядає з грубими черевиками та замшевими ботфортами на середньому підборі.

Моделі зимових довгих суконь

Щоб жіночі зимові сукні максі довжини вигідно виглядали на вашій фігурі, потрібно правильно підібрати модель. Стройним високим дівчатам підійдуть об'ємні трикотажні моделі. Невисоким струнким дівчатам можна носити сукні панчохи із взуттям на підборах та сукні комбінації. Жінкам з формами краще вибирати сукні максі із щільних тканин та вільного крою.

Зимове плаття 2016

Зимова сукня з довгим рукавом

Сукні з довгими рукавами найбільше підходять для холодного сезону. Їх можна поєднувати з модними хутряними жилетками ще одним трендом зими 2017 року. Зверніть увагу на моделі з довгим рукавом із трикотажу, оксамиту та велюру. Також ефектно виглядають сукні светри з об'ємними рукавами, які можна підвернути. <

Сукня довга в підлогу зимова

Взимку часто виникає необхідність одягти ошатну сукню, наприклад, на корпоратив чи новорічні свята. Сукня максі - ідеальний варіант. Розгляньте чорну або бордову модель з оксамиту з декольте та розрізом спереду. Ефектно виглядають оксамитові сукні із вставками із напівпрозорої сітки на спині або в районі декольте. Доповнять образ чорні черевики.

Трикотажне плаття в підлогу з багатошаровою спідницею та поясом на талії – ще один стильний варіант для свята. Доповніть його масивним кольє, ботильйонами на шпильці або човниками.

Довгі зимові сукні на кожен день

Для роботи чи навчання потрібно щось зручне. Приміряйте сукню-сорочка з вельвету або напіввовняної тканини довжиною нижче коліна. Його можна носити без пояса з грубими черевиками або з поясом під взуття на підборах. <

Популярні жіночі зимові сукні у вигляді об'ємної туніки теж підійдуть для повсякденного носіння. Під них можна одягнути лосини або щільні колготки і носити із замшевими ботфортами.

На кожен день підійде і сукня-гольф, що облягає, з довгим рукавом. Трикотажні моделі зручні в носінні і поєднуються з будь-яким верхнім одягом та взуттям.