Довгі сукні - данина моді чи ознака гарного смаку?

Довгі сукні - данина моді або ознака гарного смаку?
Довгі сукні - данина моді або ознака гарного смаку?

Безперечно, те, що довгі сукні останні кілька сезонів не залишають покази відомих кутюр'є - залишило відбиток на уподобаннях сучасних модниць. Але чи це так погано?

Адже недарма кажуть, що все нове – це просто добре забуте старе. Ще наші бабусі багато поколінь тому носили сукні на підлогу, і мода на довгі сукні була у всі віки та у всіх народів. Одягнули б ви коротку сукню ще кілька століть тому – і це було б ознакою поганого тону. Часи, коли оголити свою ніжку перед чоловіком було для леді справжньою трагедією, коли до жінок ставилися з безмежною повагою та особливою трепетністю, відчиняли перед ними двері та присували стілець до обіднього столу – це часи панування довгих суконь. І немає сумніву в тому, як відчували себе тоді наші попередниці – впевнено та привабливо. Вони ходили з гордо піднятою головою і могли підкорити чоловіче серце одним поглядом. Це були справді чарівні часи.

Тому зараз, коли "em" на довгі сукні повертається, жодна дівчина не повинна відмовити собі в задоволенні купити красиву довгу сукню. Сьогодні можна знайти сукню в підлогу абсолютно на будь-який смак - від романтичного до суворого. Різноманітність фасонів настільки велика, що фантазії є десь розгулятися! При цьому довге плаття не обов'язково має бути вечірнім, його можна одягнути куди завгодно. <

Довга сукня ознака гарного смаку

Більше того, одну і ту ж сукню можна так обіграти аксесуарами, що з повсякденного вона в одну мить перетвориться на вечірню! Звичайне чорне плаття можна з легкістю одягнути на роботу, а прикрасивши його ниткою перлів і рукавичками – Ви отримаєте вже вечірнє вбрання.

Довга сукня це настільки універсальна річ, що іноді просто дивно, чому їхній відсоток у нашому гардеробі такий малий. Судіть самі – влітку довга сукня чи сарафан рятує нас від сонячного проміння, а взимку зігріває. Довга сукня робить нашу фігуру стрункішою, вона актуальна практично на будь-якому заході – від урочистого до звичайного походу в гості. Ви завжди почуватиметеся в ньому затишно, комфортно та впевнено. Довга сукня – це красиво, стильно та вишукано.

Висновок напрошується сам собою – довга сукня ознака абсолютно бездоганного смаку. Якщо ви ще не стали щасливою володаркою цього дива - саме час змінити це! Ну а для тих, у кого довга сукня вже є – жіноча мудрість: «Платів багато не буває» <

 

Коментарів до статті: 3 (шт.)
Игорь 09.12.2013 в 15:08
Спасибо за хорошую статью. Мне очень интересно было почитать почему же вы, девушки, любите длинные платья:) Теперь все стало на свои места!
Анастасия 16.11.2013 в 00:18
Мне теперь срочно захотелось купить не длинное платье, а длинный летний сарафан)) Всё, хочу сарафан и лето!!!)
Катя 14.11.2013 в 20:37
Бесспорно длинное платье шикарно подчеркивает фигуру и дает волю фантазии) это куда лучше, чем мини-платья, которые и платьями то не всегда назовешь..так, слегка удлиненные кофты)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: