У чому зустрічати 2016 рік

У чому зустрічати 2016 рік

Червоне довге плаття в підлогу на новий рік 2016 Згідно зі східним календарем, символом 2016 року є червона вогненна мавпа, що й диктує вибір вечірнього вбрання найбільш відповідного характеру господині року. Мавпа - тварина-авантюрист, їй властива непосидючість в акомпанементі з ексцентричністю, іншими словами, наступне свято - рік надмірної ініціативності та динамічності. Тому саме вечірнє вбрання має бути сплеском серед життєвої прози.

Як підказує найменування знака, варто віддати перевагу відтінкам червоного: алому, каштановому, багряному, кораловому, червоному, гранатовому, томатному, марсалу. Вибирати слід у межах цього «теплого» спектра. Щоб надати поряд урочистості, можна доповнити його хутряними оздобленнями, прозорими вставками, розшитими вишивками. Лаконічність і спрощеність форм поступилася всілякому блиску, якого можна досягти за допомогою паєток, бісеру, стекляруса в додатку з оксамитом, фактурними або матовими тканинами. Червоне мереживне плаття в підлогу на новий рік 2016 Головною прикрасою 2016 року є перли, тому його достаток у вигляді кольє, кількох кілець на фалангах пальців або масивних сережок не буде надмірним. Не варто нехтувати брошками, що набувають зовсім іншої стилістики у 2016 році. Якщо ви виберете простий фасон сукні, то цей аксесуар, навпаки, повинен бути яскравим і помітним, з камінням чи стразами. Довжина вбрання оптимізована під ваші побажання, проте «міді» займає лідируючі позиції наступного року.

Здавалося б, що є час, щоб вдосталь обміркувати майбутнє свято і свій неабиякий образ, а «та сама» сукня висітиме на першому ж тремпелі, проте не варто відкладати таку важливу покупку.

Червоне вечірнє плаття купити досить нескладно, але важливо врахувати вищезазначені поради, щоб залишатися джерелом приємних слів і захоплених поглядів протягом усього новорічного вечора.

 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: